Beschikbaar voor nieuwe opdrachten:  06 18 577 042

OPEN
OPEN

Een goed verhaal is de basis, dat is logisch. Maar dan??? Breng jouw boodschap in beweging met een animatie. 3,2,1 ennnn.... Actie!

Met een animatie kun jij jouw doelgroep met zowel gesproken tekst en beeld bereiken. Laat de kijker lachen, geef hem informatie of zet hem aan het denken.

Uitleg-animaties

Heb jij een complexe boodschap uit te leggen aan jouw doelgroep? Dan komt jarenlange onderwijservaring goed van pas! Jouw boodschap zal in opgedeeld worden in logische/simpele stappen en als hapklare brokken aan de kijker geserveerd worden. Uiteindelijk zal elke kijker met een "oh, zit dat zo!"-gedachte het fragment eindigen.

Aankondigingen

Wil jij een verandering aankondigen? Vertel het niet alleen, maar breng het dan ook in beeld! Of het nu gaat om een nieuwe werkwijze, aangescherpte regels of een aankomend evenement... een animatie brengt de boodschap op levendige wijze onder de aandacht.

2D, als in tweedimensionaal

De animaties die gemaakt worden zijn altijd in 2D. Natuurlijk zijn er effecten te bereiken die diepte suggereren, maar écht 3D wordt het nooit. Dat geeft niet, want in 2D komt de focus meer te liggen op de vormen, figuren of teksten die de boodschap ondersteunen. Bovendien mag men bij een 2D-animatie ook popcorn eten!

Animatie van een slapende vulkaan