Beschikbaar voor nieuwe opdrachten:  06 18 577 042

OPEN
OPEN

Illustraties, animaties en spellen.
Sinds 2006.

Het is alweer lang geleden dat Keloid Media van start ging. Het was de tijd van Macromedia Flash, HTML4 en de lancering van Twitter. Onderweg gamen deed je op de Nintendo DS want mobiele telefoons waren beperkt en hadden nog een toetsenbord met knoppen. Wat is er toch veel veranderd!

Creativiteit

Wat er niet veranderd is in al die tijd? De creativiteit! Op de gekste momenten kunnen idee├źn opborrelen. Neem daarbij dat er variatie is van werken op papier, in ontwerpsoftware of in programmeeromgevingen en je snapt dat er genoeg afwisseling om de boel scherp te houden. Het mooie is vervolgens dat dit anderen weer inspireert of aanzet tot denken.

Erik

Een aantal dagen per week word ik als docent aardrijkskunde op een middelbare school aangesproken met mijn achternaam en heet ik meneer Van Kranenburg, maar hier ben ik gewoon Erik.

Lolbroek, optimist, creatieveling, autoliefhebber en muziekliefhebber. Oh ja, en ik ben zelf natuurlijk ook een gamer! (Ik loop wel wat achter overigens, want ik ben nog niet klaar met mijn oude spelcomputers.)

Samenwerking

Hoewel ik in mijn eentje beste mooie dingen maak (al zeg ik het zelf), zijn veel van de projecten uitgevoerd in samenwerking met anderen. Soms ondersteun ik als ontwerper de programmeurs en soms ben ik voor een ontwerper juist de programmeur. Samen met hen werk ik dan vol overgave aan een mooi eindproduct.

Wil jij ook een samenwerking aangaan? Neem dan eens contact op en verleidt mij met een kopje thee. Koekje/chocolaatje erbij vind ik altijd lekker.

Contact

Bellen kan via 06 18 577 042. Neem ik niet op? Dan sta ik waarschijnlijk voor de klas. Laat een berichtje achter en je wordt teruggebeld.

Wil jij een kaartje sturen? Wat leuk! Adresseer dat dan aan mij, met als adres Westhavenzijde 9, 3297LH Puttershoek.

Supermerel - Deuteriums Onboard Troubles - 2D Game in Pixelart